Tatlı Kalpler

 

  •           Malzemeler

  •    
  •               75 gr pudra şekeri
  •  
  •               1 yumurta sarısı
  •  
  •               150 gr un
  •  
  •               25 gr bitter çikolata
  •  
  •                2 yemek kaşığı kakao
  •  
  • Tatlı kalpler hazırlanışı

  • Tatlı kalpler: Oda ısısında yumuşatılmış tereyağı, pudra şekeri ve yumurta sarısını hamur yoğurma kabına alın. Unu ekleyip yumuşak kıvamlı bir hamur olana kadar yoğurun. Hamuru iki parçaya ayırın. Bitter çikolatayı benmari usulü eritip ılınana kadar bekletin. Eritilmiş çikolata ve kakaoyu hamurun bir parçasına azar azar ekleyip yoğurun. Hamurları iki parça yağlı kağıt arasında yarım santim kalınlığında açın. İki farklı boyuttaki kalp şekilli kalıpla kesin. İki farklı boyuttaki birer kakaolu ve sade bisküviyi aralarına bal sürerek birbirine yapıştırın. Servis yapın.Tatlı kalpler artık hazır, afiyet olsun.


 

 

Haberler

Food Standards Agency (FSA) farklı restoran ve kebap dükkanlarından aldığı ve üzerinde kuzu eti olduğu belirtilen 143 numuneden 43'ü kuzu eti dışında farklı etlerin karışımından olduğu başka et çıktı.
Pasta sever misiniz? Evet diyorsanız eğer, bu fotoğrafları gördükten sonra tekrar bir düşünün deriz! Birbirinden garip ve iğrenç bu pastaları seyrederken bile mideniz bulanabilir. İşte o birbirinden garip pastalar...